Soal UTS Bahasa Sunda Kelas 2 Semester 1

7830  253 

Teks penuh

(1)

LATIHAN SOAL MANDIRI

ULANGAN TENGAH SEMESTER GANJIL

TAHUN PELAJARAN 2016/2017

tatangga Lia. Barang lebet ka kelas kasampak di kelas tos aya Anisa sareng Cika

I. Cing cakraan (X) aksara A, B ata aC nu aya hareupeun jawaban anu bener !

1. Naon judul wacana diluhur …

A. wawanohan B. murid alihan C. kaleresan 2. Lia murid alihan ti …

A. bandung B. sukabumi C. subang

3. Lia ngawitan lebet ka sakola nyaeta dinten …

A. selasa B. rebo C. senen

7. Bu Yati nuju tuang, harti bahasa indonesiana nyaeta …

A. Bu Yati sedang makan B. Bu Yati sedang tidur C. Bu Yati sedang pergi 8. Bapa ngosok waos, abdi ngosok …

A. gigi B. huntu C. waos B. seragam jeung dasi C. tas jeung dasi

II. Eusian titik-titik ku kecap anu marenah, nu aya di belah katuhu !!

(2)

3. …. Dipelak dina pot dua

Figur

Memperbarui...

Referensi

Memperbarui...

Unduh sekarang (2 Halaman)