SURAT RESMI MENGGUNAKAN BAHASA SUNDA YANG SOPAN DAN BAIK

Loading.... (view fulltext now)

Teks penuh

(1)

PAMARÉNTAH KABUPATÉN GARUT DINES ATIKAN

SMPN 1 CIBALOG Jl. Miramare - Cibalong 44176

No. : ... Rebo, 22 Mei 2008 Hal. : Rapat Dines

Sipat : Penting

Kahatur nu dipihormat

Bapa miwah Ibu Guru SMPN 1 Cibalong di

Tempat

Assalamu'alaikum wr. wb. Kalayan Hormat,

Ngemutkeun kana seueurna kanakalan murangkalih di jaman kiwari sapertos kagiatan nu teu sapagodos sareng aturan Sakola, kumargi eta Sakola bade ngayakeun rapat dines anu Insya Allah bade digelar dina:

Dinten : Ahad, kaping 25 Mei 2008 Waktos : Tabuh 08.00 dugi ka rengse Tempat : Ruang Guru SMPN 1 Cibalong

Mung sakitu anu kapihatur, mugia Bapa miwah Ibu ngaendahkeun kana undangan ieu. Hatur nuhun kana sagala perhatosannana.

Wassalamu'alaikum Wr.Wb.

Pimpinan Sakola SMPN 1 Cibalong

Figur

Memperbarui...

Referensi

Memperbarui...