Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 4 SD Smt 1

1863  Download (45)

Teks penuh

(1)

Soal U TS Bahasa Inggris SD Tahun Ajaran 20 17/2018 Kelas 4

Nama : _____________________

Mata Pelajaran : BAHASA INGGRIS Sat. Pendidikan : SD___________________

Kelas : 4 (Empat)

Nama Guru :______________________

Choose the right answer between a, b, c, or d! 1. Tuti : Hello Juki, ______________?

Juki : I’m fine thank you a. How are you

b. Good morning c. Bye bye d. Good night

2. Lita : Hello Nisa, Good morning. Nisa : Hi Lita, ______________. a. How are you

b. Good morning c. Bye bye d. Good night

3. Katy : Hello, ________________? Nuri : Hello, my name is Nuri. a. What are you doing

b. How are you c. What is your name d. Where is your house 4. Anisa : Hello, I’m Anisa

Luki : How do you spell it? Anisa : ______________ a. Ji – ai – di – ei – en b. El – yu – ji – ai – ei c. Si – ai – en – ti – ei d. Ei – en – ai – es – ei 5. An __________ has big body

a. Elephant b. Ant c. Mouse d. Cat

(2)

6. A monkey eats __________ a. Meat

b. Banana c. Grass d. Flower

7. A cow produces __________ a. Wool

b. Egg c. Milk d. Nothing

8. Where do you usually put your clothes? a. Floor

b. Bed c. Cupboard d. Door

9. Where do you usually sleep at night? a. On the table

b. On the chair c. On the bed

d. Outside of the house

10. Where do you usually watch cartoon? a. On the table

b. On the door c. In the window d. In the television

11. Stand up! a. Duduk! b. Berdiri! c. Tidur! d. Pergi! 12. Sit down, Please

a. Silahkan duduk b. Silahkan pergi c. Silahken berdiri d. Silahkan makan 13. Buka bukumu!

a. Keep silent, please! b. Be quite please

c. Open your book please

(3)

d. Please open the door 14. Tolong tutup pintunya

a. Listen to the teacher b. Go away

c. Close the door please d. Please sit down 15. What is he doing?

a. He is eating

b. He is playing football c. He is reading

d. He is walking

ESSAY!

Please translate the sentences into bahasa Indonesia! 1. Dodi is playing football

2. My father is reading newspaper 3. My mom is cooking in the kitchen 4. I go to school everyday

5. I am reading a book

Kunci jawaban 1. A 2. B 3. C 4. D 5. A 6. B 7. C 8. C 9. C 10. D 11. B 12. A 13. C 14. C 15. C

Essay

1. Dodi sedang bermain sepak bola 2. Ayahku sedang membaca Koran 3. Ibuku sedang memasak di dapur 4. Aku pergi ke sekolah setiap hari 5. Aku sedang membaca buku

Figur

Memperbarui...

Referensi

Pindai kode QR dengan aplikasi 1PDF
untuk diunduh sekarang

Instal aplikasi 1PDF di