• Tidak ada hasil yang ditemukan

40 Soal Latihan Bahasa Inggris tentang Simple Past Tense

N/A
N/A
Protected

Academic year: 2017

Membagikan "40 Soal Latihan Bahasa Inggris tentang Simple Past Tense"

Copied!
4
0
0

Teks penuh

40 Soal Latihan Bahasa Inggris tentang Simple Past Tense

Choose the right answer between a, b, c, or d

1. I ……… my phone two days ago

a. loss b. lost c. was losing d. is losing

2. I was listening to music when my t\mother ……… my room.

a. has entered b. was entering c. entered d. enter

3. My father ……… the newspaper when he was waiting my mother.

a. read

b. was reading c. had read d. is readed

4. My sister and me went to campus and then we ……… in a cafeteria.

a. had relaxed b. relaxed c. were relaxing d. relax

5. Daniella ……… George when she was reading book in library.

a. was meeting b. met

c. had met d. have meet

6. The students ……… to museum when they were studying history

a. were going

b. went c. had gone d. go

7. Anissa ……… to English conversation when her friend was singing beside her.

a. listened b. listens c. was listening d. listen

8. I ……… to school alone when my friend was coming late.

a. walked b. walk

c. was walking d. is walking

9. ……… she read book last morning?

a. Do b. Does c. Did d. Done

10. My brother ……… a car three weeks ago.

a. has b. had c. have d. is

11. I ……… when my niece was going to abroad.

a. am sad b. were sad c. was sad d. is sad

12. When I lived in South Korea, I ……… in a hospital.

a. work b. worked

2

c. was working d. was worked

13. He passed his examination because he ……… very hard.

a. was studying b. studies c. studied d. were studying

14. My teachers were angry because I ……… lazy.

a. am b. was c. were d. are 15. When my

sister………, it was raining

a. a.. got up b. gets up c. get up d. is getting up

16. My teacher……… new book yesterday.

a. bring b. brought c. brings d. is bringing

17. I……… Julian at the Nick’s party. He was handsome.

a. see b. saw c. seen d. is seen

18. Julio………. student last year.

a. was active b. were active c. is active d. are active

19. I was watching movie when my mother ……… me.

a. was calling b. calls c. called d. is called

20. I was writing journal when my brother ……… game.

a. played b. was playing c. plays d. is playing

21. I………to the school alone yesterday a. walk

b. walked c. walks d. walking

22. we……in this restaurant 2 days ago a. ate

b. eaten c. eating d. eat

23. I……in this sofa with him a. sleeping

b. sleep c. slept d. sleped

24. We…… each other 2 years ago a. love

b. be loving c. are love d. loved

25. I……this scissors to cut the grass yesterday

a. cuted b. cuting c. cut d. be cutted

26. ………he read novel last night?

3

a. do b. did c. done d. are

27. We….. to aceh two weeks ago a. gone

b. come c. went d. go

28. They……. this musc two hours ago a. listened

b. listen c. listening d. be listen

29. Anita……me in this market yesterday

a. meeting b. meets c. met d. meet

30. Dona……. this delicious food for us, 1 hour ago

a. cooking b. cooked c. cooks d. cook

31. I….. this floor yesterday a. swept

b. sweep c. sweeps d. sweeped

32. My brother…….this novel yesterday a. reading

b. reads c. read d. readed

33. We……to the collage yesterday a. walking

b. walk c. walked

d. be walking

34. My lil bro……..a new motorcycle yesterday

a. has b. have c. having d. had

35. I….. sad when my bestfriend left me yesterday

a. am sad b. were c. was d. did

36. I……in this office 2 years ago a. working

b. worked c. work d. be working

37. I……my wallet in this market two months ago

a. loose b. losed c. lose d. losing

38. My brother…….a letter for me a. write

b. wrote c. writing d. was writing

39. My students……hard last night a. study

b. studied c. was study d. studying

40. When I…...it is raining 5 minutes ago

a. got up b. getting up c. gets up d. get up

4

Kunci Jawaban

1. B 2. C 3. A 4. B 5. B 6. B 7. A 8. A 9. C 10. B 11. C 12. B 13. C 14. B 15. A 16. B 17. B 18. A 19. C 20. A 21. B 22. A 23. C 24. D 25. C 26. B 27. C 28. A 29. C 30. B 31. A 32. C 33. C 34. D 35. C 36. B 37. C 38. B 39. B 40. A

 

Referensi

Dokumen terkait

I am in… five of an Islamic Elementary School Cilacap1. My father is fat but my mother

There three bedrooms, two lavatories, a kitchen where my mother cook, a dinningrooms, where we eat, and a living room where we watch television.. I play hide and seek in the front

Therefore, I would like to thank my mother, Siti Halimah, for being strict when I needed it and her priceless advice and support she was always ready to give.. This support would

days, what was their average speed in miles per hour (to the nearest tenth).. teacherthrows out the topand bottom scores, which

Berilah tanda silang (x) pada jawaban yang benar! 1. I eat breakfast in the... A. Morning B. Night C. Afternoon 2. I sleep in the... A. Dining Room B. Bedroom C. Kitchen

My sister was very angry and she said, ”Give me the money!” The girl gave the money to Cathy and ran away. We all ran after her, but we lost her. T hen we went home. But before

When the step-mother and her daughters had gone away, Cinderella went to her mother’s grave and cried, Shiver and Quiver, My little tree, silver and gold throw down over me.”

BAHASA INGGRIS KELAS 1 LATIHAN SOAL PERSIAPAN PAS MY BATHROOM I.. Choose the correct answer by crossing A, B or