Soal UAS Semester 1 Bahasa Inggris Kelas 4

718  Download (238)

Full text

(1)

DINAS PENDIDIKAN DAN KEBUDAYAAN SEKOLAH DASAR

ULANGAN AKHIR SEMESTER I BAHASA INGGRIS TAHUN PELAJARAN 2015 / 2016

Subject : English Lesson Class : Fourt Years

Day / date : Time : 10.00 – 11.30

I. Choose the correct answer by crossing ( X ) a, b, c or d ! 1. Q : How are you ?

A : … a. Good bye b. See you c. I am fine d. Thank you

2. Q : Good night! … A : good night! a. Have a nice dream b. Tank you

c. Good night d. See you

3. Q : … is your name? A : My name Is Indira.

a. Where b. Why c. What d. When

4. Q : …. do you study?

A : I study at Wijaya Elementary school.

a. Where b. Why c. What d. When

5. Mrs. Lidri is a teacher. She is teaching in the …

a. Library b. Garden c. Classroom d. Office

6. Lina : Good afternoon, Siska! … Play dolls!

Siska : Good afternoon, Lina! Okay, I like it!

a. Let’s b. Okay c. Good bye c. See you

7. How do you spell “INDRA” …

a. I n d r a b. ei en di er a c. ai en di er a d. ai en di er ei

8. Spell it! “double yu – ei – en – ti - ai”…

a. Wanti b. Wenti c. Winta d. Wenta

9. Write down “es – yu – en – ef – el – ou – double yu – I –a:” …

a. Sun set b. Sunny c. Sun flower d. Sun rise

10. It is for “way – ou – way - ou” …

a. Wowo b. Yoyo c. Yaya d. Yuyu

11. It is a …

12. We save our pencil in the …

13. Q : Who had born us? A : …

14. There is a test in the school. Don’t …

15. This night is very cool. Don’t sleep on the … 16. Son of my aunt is my …

17. We can keep our books and pencils in the …

(2)

19. Don’t write … ! Your eyes will be sick. 20. Mr. Anton is my father. He has a brother, Mr. Dirman.

Mr. Dirman is my …

21. Rearrange it! Ears - can’t – our - We - see 22. We can taste some nice foods using … 23. How do you spell it!

24. Blink your …

25. Q : What grade are you in? A : I am in grade …

26. Desi : Can I borrow your pencil, Tina?

Tina : … , here you are.

27. Dino : Can I borrow your kite, Deni?

Deni : …. , I have only one.

28. Q : Who is the first President in Indonesia? A : He is …

29. Mr. Togar is old. He is seventy years old. He is my …

30. Andi! … on the table!

Name : Intan Safika Nick name : Fika

Place of birth : Blitar

Date of birth : December 25, 2003 Grade : Four

Age : Ten years old

Address : Jln. Kuda No. 4 Blitar School : Sanjaya Elementary School

31. Spell her nick name! …

32. Q : Where was she born? A : …

33. Is she eleven years old? …

34. Q : When was she born? A : …

35. Q : Where does she study? A : …

For no. 36 40

This is my family My name is Santo. My father is Mr.Adrian Mr. Adrian is a doctor

Mrs. Dewi my mom, she is a teacher Sinta is my sister.

36. Q : Who is my father? A : …

37. Q : Who is my mother? A : …

(3)

Key answer! 1. C 2. A 3. C 4. A 5. C 6. A 7. D 8. A 9. C 10. B

11. Sharpener 12. Pencil case 13. Mother 14. Shout 15. Floor 16. Nephew 17. Bag 18. Fire 19. To close 20. Uncle

21. We can’t see our ears 22. Tongue

23. Zebra (zi – I - bi –a: - ei ) 24. Eyes

25. Four 26. Certainly 27. Sorry 28. Suekarno 29. Grand father 30. Don’t sit

31. Ef – ai – kei – ei 32. Blitar

33. No, she is not 34. December 25, 2003

35. Sanjaya Elementary School 36. Mr. Adrian

Figure

Updating...

References

Scan QR code by 1PDF app
for download now

Install 1PDF app in